Nieuwjaarsconcert in de Sint-Martinuskerk in Roesbrugge

11jan

Nieuwjaarsconcert in de Sint-Martinuskerk in Roesbrugge

Door Feestcomité Karel de Blauwer

Nieuwjaarsconcert in de Sint-Martinuskerk in Roesbrugge

THE SWIGSHIFT... een niet voor de hand liggende naam van een Vlaamse folkgroep die het al meer dan drie decennia lang presteert Keltische muziek te vertalen voor het groot publiek.

Met zowel traditionals als eigen werken - doordrongen van hun eigen typische arrangementen - hebben ze dan ook al heel wat watertjes doorzwommen... talloze concerten op vlaamse en waalse podia, internationale uitstappen naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Ierland, USA... stonden steeds garant voor hun herkenbaar geluid!

En wees eerlijk: als je meer dan dertig jaren vriend en muzikant blijft dan heeft dat toch een en ander te betekenen! Zeer zeker als vijf full-cd’s, of een tiental nevenprojecten met begeleiding van strijkorkest, harmonie of koor getuigen van een hoogstaande maturiteit!

Bij deze nodigen we je uit hen een luisterend oor te geven... met de nodige humor en de onmiskenbare Keltische invloeden heb je aan THE SWIGSHIFT een ton vol muzikaal genot!

THE SWIGSHIFT is:

Filip Vanrobaeys - viool, harp, bouzouki, zang
Peter Derudder - dwarsfluit, whistles, uilleann pipes
Luc Veys - accordeon
Ivan Volcke - gitaar, zang
Jan Desmet - percussie
Peter Steen - bas, viool

En wordt voor dit Nieuwjaarconcert bijgestaan door een strijkkwintet bestaande uit 5 leden van het Westhoek Consort, een vaste waarde onder de Westhoekse strijkers! Naast klassiek muziek brengen ze geregeld een lichter programma. En dat doen ze  door onder andere ook met The Swigshift samen te werken. 

INSCHRIJVEN VOOR DIT CONCERT KAN VIA DE KNOP INSCHRIJVEN tot 7 januari. Uw kaarten krijgt u dan bij aankomst!
Kaarten ook rechtstreeks te verkrijgen via de leden van het Feestcomité...
Volwassenen VVK 14 €  ADD 16 €
Kind tot 12 jr  VVK 10 €  ADD 12 € 


Naar het agenda overzicht