Werken Haringestraat

2jul

Werken Haringestraat

Door Roesbrugge

Werken Haringestraat
 
 
 
                 
 

UPDATE WERKEN IN JOUW BUURT

 

Aansluiting Haringe centrum op RWZI Roesbrugge (projectnummer 22845)

     
 

Blijf veiligheidsmaatregelen Covid-19 respecteren  

Iemand van de aannemer aanspreken op de werf? Natuurlijk kan dat. Bewaar a.u.b. altijd de minimumafstand van 1,5 meter. Dit zowel voor je eigen gezondheid als die van de medewerkers van de aannemer. Alvast bedankt.

 

 
     
 

Woningen Haringestraat bereikbaar tijdens bouwverlof

Volgens de huidige planning zullen de riolen in de Haringestraat, tussen Prof. Rubbrechtstraat (excl. kruispunt) en Heybrugstraat (excl. kruispunt), liggen voor het bouwverlof dat start op vrijdag 17 juli. Ook de huisaansluitingen moeten tegen dan allemaal zijn uitgevoerd.

De rijweg wordt in steenslagfundering gelegd om de toegang tot de woningen tijdens het bouwverlof zo goed mogelijk te garanderen. Enkel plaatselijk verkeer is toegelaten. Rijd je over de steenslag? Matig dan je snelheid.

Verder zullen alle woningen zijn aangesloten op de nieuwe riolen. Voor de vakantie wordt de koker ter hoogte van de Beetjesbeek nog vernieuwd.

Na het bouwverlof begint de aannemer met de werken aan de bovenbouw in dit stuk van de Haringestraat.

 

 
     
 

Werken Prof Rubberechtstraat starten na bouwverlof

Na het bouwverlof, op maandag 10 augustus, starten de werken in de Prof. Rubberechtstraat (fase 2). Deze werken omvatten enkele lokale ingrepen aan rioleringsdeksels.

De werken in de Prof. Rubbrechtstraat ter hoogte van de kruispunten Haringestraat en Waaienburgseweg worden gelijktijdig uitgevoerd.

 

 
     
 

Vragen over dit project?

Met vragen over de riolerings- en wegenwerken kan je alle werkdagen tussen 8.00 uur en 19.00 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via contact@aquafin.be.

 
 
 


Bekijk het faseplan in detail >
 

Praktische tips voor jouw veiligheid op de werf >
 


Naar het nieuwsoverzicht